• acnews
  • artgroup
  • benimo_house_logo
  • dunakanyarfm
  • garazs
  • halva
  • mbb_banner_1_900x120
  • pepita
  • recept_rejtveny
  • szoszatyar
  • sztarlimonade

Hippodrom és Lovarda

Rendszeres rovatokkal jelentkezik, gyakorlatilag minden lóval kapcsolatos témát felölelve. A magazinban a képi világ ugyankorra fontosággal van jelen, mint az alapos szakmaisággal megírt cikke, azaz - igazodva a mai trendhez, igényes fotóanyaggal jelentkezik hónapról hónapra. Célcsoport: A lóversenyzés, illetve a lovassportok iránt érdeklődők, korosztálytól függetlenül. Profik és amatőrök, illetve rajongók számára egyaránt ajánlható a kiadvány.

 Hivatalos weboldal: www.lovarda.eu

 Hivatalos Facebook oldal: Hippodrom és Lovarda

 Digitálisan megvásáolható: www.dimag.hu

Veterán Garázs Magazin

Ezúton ajánljuk figyelmébe a Veterán Garázs Magazin című kiadványunkat, amely havonta informálja olvasóit az autóipar- és autózás múltjáról és jelenéről egyaránt. A magazin feleleveníti a legendás márkákat, konstruktőröket, versenyeket, közérthető módon tudósít veterán autók és motorkerékpárok restaurálásáról, valamint az új autók megalkotásának fázisairól, az autóipar legfrissebb műszaki fejlesztéseiről. Beszámol továbbá az autópiaci trendekről, teret biztosítva az autókereskedők érdekvédelmi törekvéseinek.

 Hivatalos weboldal: www.garazsmagazin.com

 Hivatalos Facebook oldal: Veterán Garázs Magazin

 Digitálisan megvásáolható: www.dimag.hu

Pepita Magazin

A Pepita Magazin a színházi és a filmvilág, valamint a társművészetek szereplői, eseményei iránt érdeklődőknek ad kulturális körképet. Főszereplői a művészek, az előadások és az alkotások.

 Hivatalos weboldal: www.pepitamagazin.com

 Hivatalos Facebook oldal: Pepita Magazin

 Digitálisan megvásáolható: www.dimag.hu

Sztár Limonádé

A Sztár Limonádé egy havonta megjelenő bulvár magazin, mely ezen a telített piacon igazi felfrissülésként szolgálhat, hiszen olyan sztárokról informálja az olvasót, akik nem feltétlen villantanak hetente a címlapokon, ugyanakkor óriási rajongó táborral büszkélkedhetnek. A magazin nem feledkezik meg kiemelkedő, és talán a lapokban méltatlanul keveset szereplő jeles színművészeinkről, a régi idők nagy sztárjairól, izgalmas zenei produkciókról és számos fiatalokat és időseket is megmozgató eseményről sem. Havilapunk olvasói közé tartoznak – mindkét nemből – az a lényegében 40 feletti korosztály, aki leginkább a mulatós életérzést, zenét részesíti előnyben, és akinknek rajongása mai napig nem lankad a régi idők nagy szárjai iránt.

 Hivatalos weboldal: www.sztarlimonade.hu

 Hivatalos Facebook oldal: Sztár Limonádé

 Digitálisan megvásáolható: www.dimag.hu

Recept & Rejtvény

A havonta megjelenő Recept & Rejtvény, lehetővé teszi, hogy a főzés szerelmesei, újabb, és újabb csodás menüsorok elkészítésével örvendeztethessék meg a szívükhöz kedves embereket, hiszen a magazinban kizárólag olyan recepteket találhatnak, amelyekkel máshol még nem találkozhattak megjelentetve. Baszk csirke, vagy akár a citromtorta elkészítésének egy újabb megközelítése. Legyen szó ismerős, vagy nem épp ismert ételek neveiről. Ezenkívül számos recept, amely még felfedezésre vár, a Recept & Rejtvényben, hogy a család új kedvence lehessen. Ráadásul a megtalálható húsz rejtvény közül tíz értékes nyereményeket rejt, amellyel különbféle konyhai felszerelések találhatnak gazdára. A havonta megújuló Recept & Rejtvény az évszaknak megfelelően összeállított színes, és szórakoztató rejtvényekkel, illetve receptekkel várja, az azokra éhes olvasóit.

 Hivatalos weboldal: www.resr.hu

 Hivatalos Facebook oldal: Recept & Rejtvény

 Digitálisan megvásáolható: www.dimag.hu

Joker Magazin

A Joker Magazin szórakoztat és informál; olvasóit a világ távoli pontjaira repíti, sikeres embereket mutat be számukra, időnként pedig a múltba kalauzolja őket. Tudósít a sztárvilág legfrissebb híreiről, beszámol sporteseményekről, valamint bűnügyekről egyaránt. A magazin oldalát az alábbi linkre kattintva érheti el, ha pedig az ott talált tartalom elnyerte tetszését, előfizetést is létesíthet!

 Hivatalos weboldal: www.jokermagazin.hu

 Hivatalos Facebook oldal: Joker Magazin

 Digitálisan megvásáolható: www.dimag.hu

Zöld Energetika Magazin

A ZEM Zöld Energetika Magazin a megújuló társadalmi és természeti energiaforrások témakörének komplex bemutatására vállalkozik – az ismeretterjesztő szándék miatt közérthető formában, de magas szakmaisággal. Olvasói között megtalálhatók a megújuló energiaforrások kiaknázása iránt érdeklődő szakemberek, vállalkozók, és a környezetünkért aggódó és tenni akaró érdeklődők széles rétege.

 Hivatalos weboldal: www.zemonline.hu

 Hivatalos Facebook oldal: Zöld Energetika Magazin

 Digitálisan megvásáolható: www.dimag.hu

Havi Matyi

Mottónk: Ha a világ rossz nevesd ki!. Ennek szellemében a Havi Matyi az ország legelismertebb karikaturistáival és kabarészerzőivel, illetve a stand up színtér hazai klasszisaival mutat hétről hétre görbe tükröt a világnak, szerezve könnyed perceket a lapot megvásárlóknak. A vidám kikapcsolódáshoz a Havi Matyiban található jó néhány rejtvény is hozzásegíti az olvasót, minden hónapban. Mert a Ludas-legenda velünk újra él!

 Hivatalos weboldal: www.havimatyi.hu

 Hivatalos Facebook oldal: Havi Matyi

 Digitálisan megvásáolható: www.dimag.hu

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató